Ja just det

Det besvärliga med att vilja skriva mest hela tiden, gå och fila på långa inlägg i huvudet och sen inte få dem ur sig är att det liksom inte blir uppdaterat så ofta.

Just nu är jag sjuk. Jag hade tänkt skriva en lång text idag om kärlek och polyamori och mat och mitt besök hos en psykolog men jag orkar bara inte så jag ligger i Skäggets soffa och det är lite för varmt (eller min kroppstemperatur är lite fördröjd) och försöker titta på Vetenskapens Värld men orkar bara bry mig tillräckligt mycket för att se Fåret Shaun.

Så det enda jag egentligen skriver är att förra veckan såg jag filmen John Carter. Min favoritpod Obiter Dictum har en Floppfilmscirkel och förra veckans film var Disneys rätt kassa rymdfantasydebacle. Jag gillade den inte särskilt mycket and let them know that i kommentarsfältet. Aldrig har jag väl varit så stolt som när jag blev omnämd som companion i deras diskussion kring filmen och dessutom fick en liten shoutout om mina virkade eh…grejer som jag gör ibland, av Billy Rimgard. #CelebrityCrush

Det var väl allt. Snart ska jag äta indiskt och titta på Jurassic Park. Det är 20 år sen den kom. 20 år. Det är helt bisarrt.

Detta inlägg publicerades i Podcast, Populärkultur, Vardag och sånt och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s